top of page

MASSAGE

Lichaamsmassage - Rug en nek massage - Hals en decolleté massage (kan met warme stenen)

De massage wordt gegeven vanuit een klassieke ontspanningsmassage met effleurages, strijkingen, fricties, met warmte, respect en gevoel. Hierdoor ontstaat een natuurlijke en verfijnde manier van aanraken, die heerlijk en ontspannend is om te ondergaan.

Een gezonde geest in een gezond lichaam is het resultaat!

Rugpeeling_-_pakking_en_massage_sentido.

PEELING

Peelings behoren tot de geheime mooimakers. Mechanisch, op basis van fruitzuren of natuurlijk schurende deeltjes - peelings in al hun varianten ondersteunen de natuurlijke vernieuwingsprocessen van de huid. Ze verwijderen verhoorningen van het huidoppervlak, maken de hoornlaag glad en bevorderen de doorbloeding. Ze kunnen een poriën verfijnde en zelfs verjongende werking op het huidbeeld hebben en zijn onovertroffen gladmakers met onmiddellijk effect die de teint nieuwe, gezonde lichtkracht schenken.

lichaamspakkingen-770x434.jpg

PAKKING

Heb je last van een droge en trekkerige huid of wil je lekker ontspannen? Met een lichaamspakking geniet je van een goede verzorging met directe verbeteringen: je voelt het en je ziet het. Vaak werkt een pakking nog effectiever als je eerst een lichaamspeeling laat doen.

PRIJSLIJST RELAX

PEELING (RUG)

30 min (10 min)
45.00 euro (22.50 euro)

PAKKING (RUG)

45 min (10min)
60.00 euro (30.00 euro)

LICHAAMSMASSAGE (HOTSTONE)

60 min
70.00 euro (80.00 euro)

RUG&NEKMASSAGE

25 min
35.00 euro (45.00 euro)

HALS&DECOLLTÉMASSAGE

20 min
35.00 euro (45.00 euro)

bottom of page